جغد بندری
جغد بندری

جغد بندری

منتظری هم رفت...

                                                      

حسنعلی منتظری، از مراجع عالی‌قدر تقلید که هشتاد و هفتمین سال عمرش را می‌گذراند، شب پیش در گذشت. او در‏ ‏خانواده‌ای کشاورز به دنیا آمد. ‏پدرش حاج علی کشاورز ساده‌ای بود که در کنار کار‏ ‏روزانه‌اش با کتاب و کتابخانه دمساز، و معلم اخلاق و مدرس قرآن بود. منتظری از هفت سالگی آموختن را با ادبیات فارسی و‏ ‏سپس صرف و نحو عربی آغاز کرد، و در سن ۱۲ سالگی به‏ ‏حوزهٔ علمیهٔ اصفهان وارد شده و در سن ۱۹ سالگی اصفهان را برای ادامهٔ تحصیل ترک کرد و به قم آمد. منتظری روحانی بود که در هر 2 رژیم زندان را تجربه کرد. بی بی سی نوشت:

آقای منتظری از مهم ترین روحانیون منتقد دولت ایران به شمار می رفت که در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر به صراحت موضعگیری کرد و از رفتار حکومت در قبال معترضان انتقاد کرد.

احمد منتظری، فرزند آقای منتظری در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا خبر درگذشت این روحانی منتقد را تائید کرده و گفته است که روحانیون بلندپایه قم در بیت آیت الله منتظری حضور یافته اند.

آیت الله حسینعلی منتظری در سال ۱۳۰۱ خورشیدی در نجف آباد اصفهان به دنیا آمد. او نزد آیت الله محمدحسین بروجردی، آیت الله روح الله خمینی و علامه محمدحسین طباطبایی تحصیل کرد و درجه‌ اجتهاد دریافت کرد.

او پیش از انقلاب سال ۱۳۵۷ از جمله نزدیکان آیت الله خمینی بود و بارها به علت فعالیت های سیاسی زندانی شد.

در زمان تبعید آیت الله خمینی در نجف او نماینده تام الاختیار آیت الله خمینی در ایران شد.

پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، آیت الله منتظری رییس مجلس خبرگان قانون اساسی شد و در سال ۱۳۶۴، مجلس خبرگان رهبری، با آنکه آیت الله خمینی همچنان در قید حیات بود، آیت الله منتظری را به جانشینی رهبر جمهوری اسلامی برگزید.

اختلافات میان آیت الله خمینی و آیت الله منتظری پس از اعدام هزاران زندانی سیاسی در زندان در تابستان ۱۳۶۷ و نیز بازداشت مهدی هاشمی برادر هادی هاشمی، داماد آیت الله منتظری بالا گرفت و نهایتا در سال ۱۳۶۸ آیت الله خمینی در نامه ‌ای آیت الله منتظری را از مقام جانشینی خود عزل کرد.


از منتظری بیشتر بدانید: +

سومین جشنواره مطبوعات خلیج فارس

 سومین جشنواره مطبوعات خلیج فارس در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد. این جشنواره در تاریخ ۱۹ آذر افتتاح و در تاریخ ۲۱ آذر با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد. نفرات برتر این جشنواره :

 مقام سوم در بخش "سرمقاله و یادداشت" به طور مشترک به "لیلی بنی اسدی" از هفته نامه "عیاران" و "حسینعلی گزمه" از هفته نامه "مندیل" از سیستان و بلوچستان، مقام دوم در این بخش به طور مشترک به "راضیه عقیلی مهر" از هفته نامه "پیغام" بوشهر و "امید حلالی" از روزنامه "فرهنگ جنوب" خوزستان و مقام اول در این بخش به "نصرالله شفیعی" از روزنامه "دریای جنوب" بوشهر تعلق گرفت.
مقام سوم در بخش "مقاله" به طور مشترک به "اسماء شاهوزهی" از هفته نامه "تلکی" و "حجت حسین پور" از روزنامه "زاهدان" سیستان و بلوچستان، مقام دوم این بخش به طور مشترک به "عیسی ابراهیم زاده" از ماهنامه "اسوه" و "محمد تقی رفیعی" از هفته نامه "پرسیمرغ" سیستان و بلوچستان و مقام نخست این بخش به "محمود تیرداد" از روزنامه "کارون" خوزستان اختصاص یافت.
در بخش "مصاحبه" نیز مقام سوم به "یوسف ملایی" از ماهنامه "نگاه روز" هرمزگان، مقام دوم به طور مشترک به "سمیه همت پور" و "فاطمه زورمند" از هفته نامه "رسانه جنوب" خوزستان و مقام اول این بخش به "جواد ضمیری" از نشریه "بندر" هرمزگان تعلق گرفت.
در بخش تیتر، مقام سوم به "مریم هاشمی پور" از روزنامه "دریا" هرمزگان، مقام دوم به "غلامحسین عطایی دریایی" از روزنامه ندای هرمزگان" هرمزگان و مقام نخست این بخش به "لیلی قائمی" از هفته نامه "شهر آفتاب" سیستان و بلوچستان اهدا شد.
بخش "خبر" مقام سوم به طور مشترک به "مسعود رضایی" از روزنامه " اطلاعات" و "تهمینه قائمی" از هفته نامه "شهر آفتاب" سیستان و بلوچستان، مقام دوم در این بخش به "خلیل درخور" از روزنامه " ندای هرمزگان" هرمزگان و مقام اول این بخش به "فاطمه صادقیان" از روزنامه "نور خوزستان" استان خوزستان تعلق گرفت.
بخش "گزارش" نیز مقام سوم را به طور مشترک به "زهرا کاظمی منش" از هفته نامه "رسانه جنوب" خوزستان و "فاطمه رکن الدینی" از روزنامه "صبح ساحل" هرمزگان، مقام دوم به "مینا کیانی" از هفته نامه "صدف" هرمزگان و "علیرضا سنچولی" از روزنامه "اطلاعات" نمایندگی سیستان و بلوچستان و مقام اول به طور مشترک به "غلام نبی براهویی" از روزنامه "زاهدان" سیستان و بلوچستان و "لیلی محبی" از هفته نامه "صدف" هرمزگان بدست آوردند.
مقام سوم در بخش "طنز" به طور مشترک به "سمیه شکری زاده" از نشریه "بندر" و "راشد انصاری" از روزنامه "ندای هرمزگان" استان هرمزگان، مقام دوم این بخش به "غلامرضا عمرانی" از هفته نامه "پر سیمرغ" سیستان و بلوچستان و مقام نخست به "مهدی شریفی" از روزنامه "زاهدان" سیستان و بلوچستان تعلق گرفت.
در بخش عکس، مقام سوم به "مجید جمشیدی" از روزنامه "ندای هرمزگان" استان هرمزگان، مقام دوم به "الهام بردبار جهانتیغ" از هفته نامه "پر سیمرغ" سیستان و بلوچستان، مقام نخست به "سید علی موسوی نژاد" از روزنامه "عصر کارون" خوزستان اختصاص یافت.
مقام سوم در بخش "صفحه آرایی" به طور مشترک "امرالله حاجب" از نشریه "دریای جنوب" و "راضیه میرزایی" از نشریه "شهروند" هرمزگان، مقام دوم به طور مشترک "صادق چوبین" از نشریه "رسانه جنوب" و "سید محسن ثابتی" از نشریه "اروند" خوزستان و مقام اول این بخش به طور مشترک به "موسی ولی زاده" از نشریه "نسیم جنوب" و "امید علی پور" از هفته نامه "پیغام" بوشهر تعلق گرفت.
بخش "کودک و نوجوان"، مقام سوم به "پریوا مرادقلی" ، مقام دوم به "نرگس سیاح نژاد" و مقام نخست به "محسن سنچولی پردل" هر سه نفر از ماهنامه "کودک مسلمان بلوچ" سیستان و بلوچستان تعلق گرفت.
مقام سوم در بخش "ویژه" نیز به "بابک رحیمیان" از هفته نامه "پر سیمرغ" سیستان و بلوچستان، مقام دوم به طور مشترک به "سید حسین طاهری" و "سید حسین زرهانی" از هفته نامه "عیاران" سیستان و بلوچستان و مقام اول این بخش به "عبدالرسول خلیفه" از هفته نامه "ماهرویان" بوشهر اهدا شد.
غرفه های "ماهنامه نگاه روز" از هرمزگان، "هفته نامه پیام عسلویه" از بوشهر، "روزنامه زاهدان"، "هفته نامه پرسیمرغ" و "ماهنامه کودک مسلمان بلوچ" از سیستان و بلوچستان به عنوان غرفه های برتر نمایشگاه سومین جشنواره منطقه ای مطبوعات خلیج فارس انتخاب شدند.
هیات داوران این جشنواره ضمن سپاسگذاری از غرفه خبرگزاری رسا، لوح سپاس خود را به خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سیستان و بلوچستان به عنوان غرفه برتر اهدا کرد.


 خبرش در ایرنا +

دو دوست

زن کنار شوهرش ایستاد و دعوای دوست قدیمی با شوهرش را تماشا کرد. مرد در حالی که داشت دعوای دوست قدیمی زنش را تماشا می‌کرد به این فکر بود که اگه این زن پزشک قانونی برود و طول درمان بگیرد چقدر دیه باید پرداخت کند. بعد از نیم ساعت دعوا و بزن بکوب زن مرد هر دو خسته روی زمین نشستند و مرد به محض اینکه دید از دماغ زنش خون می‌آید فورا او را در آغوش کشید ، پرید  ماشین دربست گرفت و زنش را به درمانگاه برد. زن که دید دوست قدیمی اش را به درمانگاه بردند نگاهی به شوهرش کرد و هر دو براه افتادند.

تا شدم

چقدر تا شده ام در خودم 

هی تا شدم در خودم 

تا  به تا شدم  در خودم 

 

شکل آن روزهای خودم

اسیر این تا شده ام  

در خودم

بخشی از قرآن

راه هدایت و ضلالت بر هم کس روشن گردیده

هر کس از راه کفر و سرکشی برگردد و به راه ایمان و پرستش خدا گراید

به رشته محکم و استوار آویخته که هیچگاه نخواهد گسست